Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1/2 kg carne de porc, 1/4 kg carne de vita, 1/4 kg ceafa de porc afumata, orez, ceapa, piper, suc de rosii, cimbru
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Se alege o varza cu frunze subtiri, se toaca carnea, oprind cateva felioare din ceafa afumata. Se fierbe orezul pe jumatate, se toaca ceapa prin masina si se caleste separat. Se pune totul intr-un vas mare, se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust.
Se servesc cu mamaliguta calda si cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se da carnea prin masina de tocat impreuna cu ceapa,se amesteca cu orezul,mararul tocat marunt ,piperul
Intr-un vas se pune carnea tocata, se adauga ceapa tocata fin, morcovii rasi prin razatoarea mica,
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: mirey