Ingrediente
Pt. 40-50 bucati: 175 gr. unt, 100 gr. zahar, o lingurita scortisoara macinata, un galbenus, un ou, 100 gr. nuci macinate, 250 gr. faina, 200 cuvertura alba( glazura), 40-50 jumatati de nuci
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade(foc potrivit), se formeaza din aluat bile mici si se pun intr-o tava acoperita cu hartie de pergament. Se dau ca 20 de minute la cuptor, apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Cuvertura alba se rade mai marisor si se pune pe o baie de aburi pana se topeste. Bilele de nuci se dau cu glazura numai deasupra, se presara scortisoara, se lipesc jumatatile de nuci si se lasa sa se raceasca de tot.
Sunt foarte bune daca se lasa cam o zi doua intr-o doza de biscuiti.