Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se face ca o crema, se adauga apoi amestecind mereu coaja si zeama de lamiie, pesmetul, iar la sfirsit albusurile batute spuma. Se pune compozitia in forma de savarina (forma rotunda). Se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaza cu un sirop facut din miere, apa si rom. Dupa ce se raceste, se umple in mijloc cu frisca.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii