autor:

mary

» » Dulciuri diverse

Savarine

Autor: mary (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Ingrediente
1kg faina,, 45gr drojdie proaspata,, 3 oua, , 25ml ulei apa,, 85gr zahar., crema: o budinca, 500ml lapte si frisca., sirop de vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Facem un aluat mai tare si formam bilute mai mari si le punem in forme.Pentru crema fierbem separat budinca cu 500 ml lapte si lasam la racit, intre timp batem frisca si punem la rece .Cand savarinele s-au racit le taiem un capac si le umplem cu budinca si frisca,si stropim cu siropul de vanilie, se poate pune si deasupra frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Savarine cu aluat dospit si fructe exotice

Savarine cu aluat dospit si fructe exotice

Se mixeaza oul cu drojdia,sarea,uleiul si laptele caldut apoi se adauga faina,pana se obtine un aluat

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Mini savarine

Mini savarine

Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul, un praf de sare si esenta de rom, apoi adaugam galbenusurile,

84 voturi    24 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg faina,
  • 45gr drojdie proaspata,
  • 3 oua
  • 25ml ulei apa,
  • 85gr zahar.
  • crema: o budinca
  • 500ml lapte si frisca.
  • sirop de vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Eclere la minut