autor:

mary

» » Dulciuri diverse

Savarine

Autor: mary (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Ingrediente
1kg faina,, 45gr drojdie proaspata,, 3 oua, , 25ml ulei apa,, 85gr zahar., crema: o budinca, 500ml lapte si frisca., sirop de vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Facem un aluat mai tare si formam bilute mai mari si le punem in forme.Pentru crema fierbem separat budinca cu 500 ml lapte si lasam la racit, intre timp batem frisca si punem la rece .Cand savarinele s-au racit le taiem un capac si le umplem cu budinca si frisca,si stropim cu siropul de vanilie, se poate pune si deasupra frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
savarine

savarine

laptele caldut +zaharul + ouale + drojdia de bere se bat la robot,se adauga faina ,uleiul se lasa

35 voturi    7 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Savarine

Savarine

Mai intai se ung formele cu unt si se tapeteaza cu faina. Se bat albusurile cu un praf de sare pana

7 voturi    6 comentarii
3h 50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg faina,
  • 45gr drojdie proaspata,
  • 3 oua
  • 25ml ulei apa,
  • 85gr zahar.
  • crema: o budinca
  • 500ml lapte si frisca.
  • sirop de vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Gris cu lapte si dulceata de caise