autor:

mary

» » Dulciuri diverse

Savarine

Autor: mary (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Ingrediente
1kg faina,, 45gr drojdie proaspata,, 3 oua, , 25ml ulei apa,, 85gr zahar., crema: o budinca, 500ml lapte si frisca., sirop de vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Facem un aluat mai tare si formam bilute mai mari si le punem in forme.Pentru crema fierbem separat budinca cu 500 ml lapte si lasam la racit, intre timp batem frisca si punem la rece .Cand savarinele s-au racit le taiem un capac si le umplem cu budinca si frisca,si stropim cu siropul de vanilie, se poate pune si deasupra frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
savarine

savarine

Intr-un castron se amesteca faina si drojdia. Se adauga zaharul, laptele cald si ouale si se amesteca(se

8 voturi    3 comentarii
12h
Dulciuri diverse
Savarine

Savarine

Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul si

21 voturi    11 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg faina,
  • 45gr drojdie proaspata,
  • 3 oua
  • 25ml ulei apa,
  • 85gr zahar.
  • crema: o budinca
  • 500ml lapte si frisca.
  • sirop de vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Mar copt cu cus-cus si coacaze