autor:

mary

» » Dulciuri diverse

Savarine

Autor: mary (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mary (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2011

Ingrediente
1kg faina,, 45gr drojdie proaspata,, 3 oua, , 25ml ulei apa,, 85gr zahar., crema: o budinca, 500ml lapte si frisca., sirop de vanilie.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Facem un aluat mai tare si formam bilute mai mari si le punem in forme.Pentru crema fierbem separat budinca cu 500 ml lapte si lasam la racit, intre timp batem frisca si punem la rece .Cand savarinele s-au racit le taiem un capac si le umplem cu budinca si frisca,si stropim cu siropul de vanilie, se poate pune si deasupra frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Savarine

Savarine

Se bat albusurile spuma ,se adauga zaharul lingura cu lingura ,se amesteca pesmetul cu praful de

3 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Savarine cu aluat dospit si fructe exotice

Savarine cu aluat dospit si fructe exotice

Se mixeaza oul cu drojdia,sarea,uleiul si laptele caldut apoi se adauga faina,pana se obtine un aluat

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg faina,
  • 45gr drojdie proaspata,
  • 3 oua
  • 25ml ulei apa,
  • 85gr zahar.
  • crema: o budinca
  • 500ml lapte si frisca.
  • sirop de vanilie.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Bomboane de ciocolata cu visine