laptele caldut +zaharul + ouale + drojdia de bere se bat la robot,se adauga faina ,uleiul
se lasa la crescut pina se dubleaza ca volum
10 forme de savarine se ung cu ulei,se pune aluatul in forme in mod egal,se lasa la crescut
se face un sirop di apa si zahar si se fierbe, se aromeaza dupa bunul plac
se coc savarinele,se lasa la racit
se insiropeaza savarinele ,se lasa rece pt 1 ora
finisarea
se ung savarinele cu jeleul rosu,se taie capacelul cu un cutit bine ascutit,cu mina stinga se tine capacelul, cu mina dreapta se tine posul cu frisca la care se monteaza un sprit
se toarna cu posul cu sprit frisca pe fiecare savarina

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii