Carnea pentru scalopina se taie felii subtiri, se bate cu batatorul pana se subtiaza cat de mult posibil, se da sare si piper sau orice alte arome preferati la pui.
Se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei si dupa ce se rumeneste foarte putin pe o parte, se adauga zeama de lamaie, in asa fel incat carnea sa se inmoaie foarte bine.
Cand este gata se scoate pe farfurie impreuna cu sosul. Se serveste cu garnitura de legume fierte sau cartofi prajiti si cu salata de morcov ras cu maioneza.
Se orneaza cu patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii