Scalopina cu sos de lamaie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Scalopina cu sos de lamaie

Ingrediente

  • Pentru fiecare portie considerati 100-150 g piept de pui
  • garnitura de cartofi prajiti sau legume diverse fierte
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • verdeata pentru decor
  • sare
  • arome.

Mod de preparare

Carnea pentru scalopina se taie felii subtiri, se bate cu batatorul pana se subtiaza cat de mult posibil, se da sare si piper sau orice alte arome preferati la pui.

Se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei si dupa ce se rumeneste foarte putin pe o parte, se adauga zeama de lamaie, in asa fel incat carnea sa se inmoaie foarte bine.

Cand este gata se scoate pe farfurie impreuna cu sosul. Se serveste cu garnitura de legume fierte sau cartofi prajiti si cu salata de morcov ras cu maioneza.

Se orneaza cu patrunjel verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise