Ouale se pun la fiert in apa rece timp de 10 minute,se racesc in apa rece si se curata usor de coaja.
Scoicile se spala,se pun la fiert la baie de aburi timp de o ora intr-o oala in care adaugam 10 ml cherry,sare, 50 ml supa pasare,prazul tocat marunt si crenguta de cimbru.Dupa ce au fiert,se scot prazul,cimbrul si lichidul ramas.
Scoicile se aseaza pe un platou.
Se taie fundul oualelor si se pun intr-o oala impreuna
cu putina sare,5 ml cherry,100 g supa de pui calda si se dau intr-un clocot.
Se scot ouale si se aseaza in jurul scoicilor pe platou.
In zeama ramasa se adauga amidonul diluat si grasimea de pui si se mai da intr-un clocot.
Se ia de pe foc si se varsa peste scoici si oua.
Separat la foc mic se inmoaie foile de salata,stevie,spanac,prazul fiert mai inainte,se potriveste de sare,piper se se toarna deasupra oulelor si scoicilor.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii