Ouale se pun la fiert in apa rece timp de 10 minute,se racesc in apa rece si se curata usor de coaja.
Scoicile se spala,se pun la fiert la baie de aburi timp de o ora intr-o oala in care adaugam 10 ml cherry,sare, 50 ml supa pasare,prazul tocat marunt si crenguta de cimbru.Dupa ce au fiert,se scot prazul,cimbrul si lichidul ramas.
Scoicile se aseaza pe un platou.
Se taie fundul oualelor si se pun intr-o oala impreuna
cu putina sare,5 ml cherry,100 g supa de pui calda si se dau intr-un clocot.
Se scot ouale si se aseaza in jurul scoicilor pe platou.
In zeama ramasa se adauga amidonul diluat si grasimea de pui si se mai da intr-un clocot.
Se ia de pe foc si se varsa peste scoici si oua.
Separat la foc mic se inmoaie foile de salata,stevie,spanac,prazul fiert mai inainte,se potriveste de sare,piper se se toarna deasupra oulelor si scoicilor.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii