Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul lor(in frigider).
Luam o cratita, o punem la foc mediu, adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine si adugam scoicile.
Separat punem o alta cratita pe foc si prajim painea taiata bucati mici,usturoiul taiat in feliute mai groase patrunjelul.Scoatem in vasul mixerului,adaugam .vinul alb, pastila gallina,firele de patrunjel si praful alimentar si mixam.
Cind s-au deschis toate sciocile adaugam compozitia mixata, amestecam cu grija ....lasam la foc
15-20 minute invirtim din cind in cind.
Servim calde si inmuiem piine in sos...este o nebunie totala,cel putin pentru noi.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii