Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul lor(in frigider).
Luam o cratita, o punem la foc mediu, adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine si adugam scoicile.
Separat punem o alta cratita pe foc si prajim painea taiata bucati mici,usturoiul taiat in feliute mai groase patrunjelul.Scoatem in vasul mixerului,adaugam .vinul alb, pastila gallina,firele de patrunjel si praful alimentar si mixam.
Cind s-au deschis toate sciocile adaugam compozitia mixata, amestecam cu grija ....lasam la foc
15-20 minute invirtim din cind in cind.
Servim calde si inmuiem piine in sos...este o nebunie totala,cel putin pentru noi.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii