autor:

atelierul de retete

» » Retete de Craciun

Scoici St.Jacques cu trufe

Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 21 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 21 martie 2014

Ingrediente
4 scoici St.Jacques, 1 lingura de unt, cateva felii subtiri de trufe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul in tigaia usor incalzita. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pun scoicile. Se lasa pana la o usoara rumenire pe ambele parti. Adica cam 2-3 minute pe fiecare parte. Se aseaza in farfurie, se presara cu putina sare. Deasupra se pun feliile de trufe. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici St.Jacques cu trufe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Fursecuri cu anason

Fursecuri cu anason

V-am obișnuit cu scurte povestioare sau detalii referitoare la originea preparatelor pe care le

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete de Craciun
Cozonaci cu nuca - reteta buna

Cozonaci cu nuca - reteta buna

Cozonacul obtinut cu ingredientele de mai sus nu este prea aromat sau prea dulce, dar se simte gustul

3 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 scoici St.Jacques
  • 1 lingura de unt
  • cateva felii subtiri de trufe
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de atelierul de retete
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Tort Mont Blanc

Tort Mont Blanc

Decor braduti: Taiati cu un cutit zimtat diverse inaltimi de cornete. Cu grija, pentru ca sunt fragile.

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Torturi
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

atelierul de retete (Chef de cuisine)

multumesc! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Rulada tricolora cu mousse de ton Rulada tricolora cu mousse de ton

Preparam cele trei aluaturi, deodata, in trei boluri diferite. Dupa cum se observa, difera doar ingredientul care va da culoare aluatului. Galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Fursecuri Fursecuri

Se face o coca din ingredientele de mai sus, se imparte coca in 4-5 parti si se pun 30 de minute la frigider. Se scoate cate o bucata,

0 voturi    0 comentarii
2h 5 min
Dulciuri diverse
Tort Craciun