autor:

atelierul de retete

» » Retete de Craciun

Scoici St.Jacques cu trufe

Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 21 martie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: atelierul de retete (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 21 martie 2014

Ingrediente
4 scoici St.Jacques, 1 lingura de unt, cateva felii subtiri de trufe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune untul in tigaia usor incalzita. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pun scoicile. Se lasa pana la o usoara rumenire pe ambele parti. Adica cam 2-3 minute pe fiecare parte. Se aseaza in farfurie, se presara cu putina sare. Deasupra se pun feliile de trufe. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici St.Jacques cu trufe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Craciun
Fursecuri cu fulgi de ovăz

Fursecuri cu fulgi de ovăz

Eu personal iubesc fulgii de ovăz și aceste fursecuri sub absolut senzaționale acum de Craciun...:) Mai

7 voturi    11 comentarii
30 min
Retete de Craciun
Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Aluat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se mixeaza ouale si galbenusurile cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 scoici St.Jacques
  • 1 lingura de unt
  • cateva felii subtiri de trufe
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de atelierul de retete
Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

Rosii cherry cu mac si caramel de otet balsamic

1. Spalati si stergeti rosiile cu grija, astfel incat pedunculul (codita) sa ramana la locul ei.

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Tort Mont Blanc

Tort Mont Blanc

Decor braduti: Taiati cu un cutit zimtat diverse inaltimi de cornete. Cu grija, pentru ca sunt fragile.

0 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Torturi
Sardine in stil marocan

Sardine in stil marocan

Curatam sardinele de solzi, cap, aripioare, precum si interiorul. Le deschidem (fara sa le taiem

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

atelierul de retete (Chef de cuisine)

multumesc! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Craciun

Aperitive reci cu sunca si cascaval Aperitive reci cu sunca si cascaval

Spalam castravetele si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Pe un tocator punem o felie sunca de praga, doua felii cascaval,

8 voturi    6 comentarii
15 min
Aperitive
Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova Chisca umpluta cu crupe - Zona Moldova

Intestinul gros de la porc se curata foarte bine, se spala si se freaca cu sare si malai, apoi iar se spala. Se pregateste un amestec

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Cozonac Rosenkranz