autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
scoici comestibile, 1ceapa, 1morcov, 1pastirnac, 50g orez, piper macinat, marar si patrunjel verde, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierb scoicile. In momentul in care se deschid, se iau din apa, se lasa la racorit, se scoate partea carnoasa.
Se dau morcovul si pastarnacul pe razatoarea mica, ceapa pe rzatoarea mare, se calesc apoi in putin ulei. Se fierbe orezul, se lasa la racit. Partea carnoasa a scoicii se toaca foarte fin, dupa care se amesteca cu toate ingredientele de mai sus, adaugandu-se marar si patrunjel tocate, piper si sare.
Se umplu scoicile, se leaga fiecare cu ata, se pun in tava cu putina apa, se dau la cuptor la foc mic.
Se servesc cu diverse garnituri si salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Cotletul: Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele. Intr-un

5 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Shish Barak bi laban-Placintele cu carne in supa de iaurt

Prepararea aluatului pentru placinţele Se face un aluat din 1 ½ cãni de fãinã, ½ canã margarinã,

23 voturi    15 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • scoici comestibile
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1pastirnac
  • 50g orez
  • piper macinat
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Placinta din lavas cu carne