autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
scoici comestibile, 1ceapa, 1morcov, 1pastirnac, 50g orez, piper macinat, marar si patrunjel verde, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierb scoicile. In momentul in care se deschid, se iau din apa, se lasa la racorit, se scoate partea carnoasa.
Se dau morcovul si pastarnacul pe razatoarea mica, ceapa pe rzatoarea mare, se calesc apoi in putin ulei. Se fierbe orezul, se lasa la racit. Partea carnoasa a scoicii se toaca foarte fin, dupa care se amesteca cu toate ingredientele de mai sus, adaugandu-se marar si patrunjel tocate, piper si sare.
Se umplu scoicile, se leaga fiecare cu ata, se pun in tava cu putina apa, se dau la cuptor la foc mic.
Se servesc cu diverse garnituri si salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • scoici comestibile
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1pastirnac
  • 50g orez
  • piper macinat
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Pături ardeleneşti