autor:

iuliana tarnoveanu

» » Mancaruri cu carne

Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iulie 2008

Ingrediente
scoici comestibile, 1ceapa, 1morcov, 1pastirnac, 50g orez, piper macinat, marar si patrunjel verde, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata, se spala si se fierb scoicile. In momentul in care se deschid, se iau din apa, se lasa la racorit, se scoate partea carnoasa.
Se dau morcovul si pastarnacul pe razatoarea mica, ceapa pe rzatoarea mare, se calesc apoi in putin ulei. Se fierbe orezul, se lasa la racit. Partea carnoasa a scoicii se toaca foarte fin, dupa care se amesteca cu toate ingredientele de mai sus, adaugandu-se marar si patrunjel tocate, piper si sare.
Se umplu scoicile, se leaga fiecare cu ata, se pun in tava cu putina apa, se dau la cuptor la foc mic.
Se servesc cu diverse garnituri si salate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici umplute cu orez, morcov si pastarnac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu ananas

Pui cu ananas

Intr-o tava unsa , se pun pulpele de pui si cartofii taiati in patru, dupa ce au fost trecute prin

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Chiftelute de pui cu tarhon si cascaval

Carnea tocata o amestecam cu tarhonul si patrunjelul tocate marunt.Condimentam dupa gust cu usturoi,sare

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • scoici comestibile
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1pastirnac
  • 50g orez
  • piper macinat
  • marar si patrunjel verde
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale