Fiecare scrumbie se cresteaza pe interior, pe langa coloana, pe toata lungimea, (fara sa fie taiata si pielea pe exterior)si se sareaza usor;
2. Umplutura:- 2 lamai se curata de coaja si se taie marunt;
- leurda(ceapa ) se taie marunt, la fel si mararul, se amesteca cu lamaia tocata, totul se condiimenteaza dupa gust;
3. Scrumbiile vor fi umplute cu compozitia obtinuta, atat cat incape in fecare;
4. Dupa umplere, crestam transversal pe spate fiecare scrumbie,usor din cm in cm (pentru a usura topirea oaselor);
5. Punem scrumbiile tansversal pe gratar la un jar potrivit (daca este prea puternic jarul, scrumbia curge si arde), cand este scoasa se stropeste cu lamaie.
Atentie se intoarce numai cand se dezlipeste singura!!! POFTA BUNA

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii