Scrumbie umpluta cu leurda la gratar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 scrumbii mai mari, curatate
  • 1 legatura de leurda(sau ceapa verde)
  • 1 legatura de marar
  • 3 lamai
  • sare, piper negru/alb, rozmarin (dupa gust)

Mod de preparare

Fiecare scrumbie se cresteaza pe interior, pe langa coloana, pe toata lungimea, (fara sa fie taiata si pielea pe exterior)si se sareaza usor;

2. Umplutura:- 2 lamai se curata de coaja si se taie marunt;

- leurda(ceapa ) se taie marunt, la fel si mararul, se amesteca cu lamaia tocata, totul se condiimenteaza dupa gust;

3. Scrumbiile vor fi umplute cu compozitia obtinuta, atat cat incape in fecare;

4. Dupa umplere, crestam transversal pe spate fiecare scrumbie,usor din cm in cm (pentru a usura topirea oaselor);

5. Punem scrumbiile tansversal pe gratar la un jar potrivit (daca este prea puternic jarul, scrumbia curge si arde), cand este scoasa se stropeste cu lamaie.

Atentie se intoarce numai cand se dezlipeste singura!!! POFTA BUNA

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise