autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Scrumbie umpluta cu leurda la gratar

Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 martie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Stefan Suchansky (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 martie 2008

Ingrediente
4 scrumbii mai mari, curatate, 1 legatura de leurda(sau ceapa verde), 1 legatura de marar, 3 lamai, sare, piper negru/alb, rozmarin (dupa gust)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Fiecare scrumbie se cresteaza pe interior, pe langa coloana, pe toata lungimea, (fara sa fie taiata si pielea pe exterior)si se sareaza usor;
2. Umplutura:- 2 lamai se curata de coaja si se taie marunt;
- leurda(ceapa ) se taie marunt, la fel si mararul, se amesteca cu lamaia tocata, totul se condiimenteaza dupa gust;
3. Scrumbiile vor fi umplute cu compozitia obtinuta, atat cat incape in fecare;
4. Dupa umplere, crestam transversal pe spate fiecare scrumbie,usor din cm in cm (pentru a usura topirea oaselor);
5. Punem scrumbiile tansversal pe gratar la un jar potrivit (daca este prea puternic jarul, scrumbia curge si arde), cand este scoasa se stropeste cu lamaie.
Atentie se intoarce numai cand se dezlipeste singura!!! POFTA BUNA
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie umpluta cu leurda la gratar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pastrav in unt cu migdale

File de pastrav in unt cu migdale

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste
Quiche cu somon afumat

Quiche cu somon afumat

Se incalzeste cuptorul la 175°C. Se intinde aluatul brisée intr-o tava de tarta unsa cu unt si

2 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 4 scrumbii mai mari
  • curatate
  • 1 legatura de leurda(sau ceapa verde)
  • 1 legatura de marar
  • 3 lamai
  • sare
  • piper negru/alb
  • rozmarin (dupa gust)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia