Se spala merele, se indeparteaza partea lemnoasa si se taie cubulete. Ceapa, curatata, se toaca marunt, iar castravetii se taie bucatele. Se amesteca branza de vaci cu smantana si se gusta de sare si piper. Se incorporeaza apoi merele, ceapa, castraveciorii si mararul spalat si tocat. Se pune compozitia la rece si se lasa 30 de minute. Se serveste alaturi de fileurile de scrumbii care, daca sunt prea sarate, inainte de a le servi, se tin in apa minerala circa o jumatate de ora.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii