autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Scrumbii cu mere si branza de vaci

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 mere,, 2 cepe rosii, , 100 g castraveciori murati, , 250 g branza de vaci, , 150 g smantana acra,, sare, , piper, , 1/2 legatura marar verde,, 8 fileuri de scrumbii sarate.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala merele, se indeparteaza partea lemnoasa si se taie cubulete. Ceapa, curatata, se toaca marunt, iar castravetii se taie bucatele. Se amesteca branza de vaci cu smantana si se gusta de sare si piper. Se incorporeaza apoi merele, ceapa, castraveciorii si mararul spalat si tocat. Se pune compozitia la rece si se lasa 30 de minute. Se serveste alaturi de fileurile de scrumbii care, daca sunt prea sarate, inainte de a le servi, se tin in apa minerala circa o jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbii cu mere si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Pangasius prajit cu mujdei si mamaliga la microunde

Se curata usturoiul, se piseaza si se freaca cu putin ulei pana incepe sa ia forma unei maioneze.

17 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File e rechin cu portocale

File e rechin cu portocale

Cotletul dezghetat se pune la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Fileurile se rumenesc usor, pe

1 vot    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 mere,
  • 2 cepe rosii
  • 100 g castraveciori murati
  • 250 g branza de vaci
  • 150 g smantana acra,
  • sare
  • piper
  • 1/2 legatura marar verde,
  • 8 fileuri de scrumbii sarate.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Snitele de peste