Se spala merele, se indeparteaza partea lemnoasa si se taie cubulete. Ceapa, curatata, se toaca marunt, iar castravetii se taie bucatele. Se amesteca branza de vaci cu smantana si se gusta de sare si piper. Se incorporeaza apoi merele, ceapa, castraveciorii si mararul spalat si tocat. Se pune compozitia la rece si se lasa 30 de minute. Se serveste alaturi de fileurile de scrumbii care, daca sunt prea sarate, inainte de a le servi, se tin in apa minerala circa o jumatate de ora.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii