Am dizolvat cafeaua in laptele rece; cafeaua astfel obtinuta am amestecat-o cu laptele condensat.
Am batut bine frisca si am incorporat-o in amestecul de lapte condensat cu cafea.
Am mixat compozitia la viteza minima timp de cateva minute si apoi am turnat-o in diverse forme pe care le-am introdus in congelator.
Dupa 4 ore am scos formele din congelator, am scos cu grija semifreddo-ul din forme; am pudrat cu cacao, am ornat cu putina zmeura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii