Se macina fructele impreuna cu iaurtul, zaharul si lamiia se adauga gelatina topita, intr-o tava se pune foaia de tort deasupra se toarna iaurtul cu fructele se lasa putin la rece, se decoreaza dupa gust si se lasa din nou la rece 2-3 h. Este un dulce care e foate bun vara.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii