Daca este intreaga ,sepiei i se taie capul si se scot intestinele.Se spala in multe ape pana cand este indepartata toata cerneala.Corpul se taie in inele,iar tentaculele daca sunt prea lungi se injumatatesc.Se pune intr-un vas 1 cana cu apa la fiert impreuna cu un praf de sare si o lingurita de otet.Din momentul in care clocoteste se introduce sepia si se lasa un minut sa clocoteasca.Se scurge de apa.Legumele spalate se pun intr-un vas impreuna cu uleiul si 4-5 linguri de apa.Din momentul in care apa fierbe,legumele se lasa sa se soteze aproximativ 3-4 minute la foc viu.Se aduaga sepia si sosul de soia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii