autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

SEPIE CU SPANAC

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2009

Ingrediente
6 portii, 1 kg sepie, 1 ceasca chimen dulce, 2 cesti spanac tocat, 2 cepe de primavara, 1 ceapa mica, taiata solzisori, 1 rosie de marime potrivita, taiata cubulete, zeama de la o lamâie mare, 1 ceasca ulei de masline, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

1. Se curata si se spala bine sepia.
2. Se ia o cratita de teflon mare si se incinge uleiul d emasline. Se pajeste ceapa 1-2 minute, apoi se adauga sepia si se rumeneste pe ambele parti. Se adauga 3 cesti de apa, se pune capacul si se fierbe inabusit cel putin 45-50 de minute.
3. Se adauga spanacul, chimenul dulce, ceapa de primavara, rosia, sarea, piperul si, daca e nevoie, putina apa. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele.
4. Se pune zeama de lamaie si se amesteca bine. Se serveste dupa 10-15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "SEPIE CU SPANAC" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scrumbie aromata, pe gratar

Scrumbie aromata, pe gratar

Scrumbia se curata de intestine si de solzi apoi se spala in apa rece,se zvanta si se indulceste

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Platou marin cu Gazpacho si sparanghel

Platou marin cu Gazpacho si sparanghel

Creveti: Se pune apa cu zeama de la o lamaie la fiert. Se stinge focul si se tin crevetii decorticati

5 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 6 portii
  • 1 kg sepie
  • 1 ceasca chimen dulce
  • 2 cesti spanac tocat
  • 2 cepe de primavara
  • 1 ceapa mica
  • taiata solzisori
  • 1 rosie de marime potrivita
  • taiata cubulete
  • zeama de la o lamâie mare
  • 1 ceasca ulei de masline
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Macrou in 2 feluri