1. Se curata si se spala bine sepia.
2. Se ia o cratita de teflon mare si se incinge uleiul d emasline. Se pajeste ceapa 1-2 minute, apoi se adauga sepia si se rumeneste pe ambele parti. Se adauga 3 cesti de apa, se pune capacul si se fierbe inabusit cel putin 45-50 de minute.
3. Se adauga spanacul, chimenul dulce, ceapa de primavara, rosia, sarea, piperul si, daca e nevoie, putina apa. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic pana se inmoaie legumele.
4. Se pune zeama de lamaie si se amesteca bine. Se serveste dupa 10-15 minute.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii