autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

Serbet de caise

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
- un kg de caise, - un litru apa, - un kg zahar, - un baton de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se piseaza caisele, se fierb cu un litru de apa, se strecoasa si se obtine o zeama care se pune la fiert cu vanilia.Cand este foarte bine legat se ia de pe foc si se toarna in cupe de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta rustica cu mere

Tarta rustica cu mere

Aluatul l-am facut la masina de paine.Am pus ingredientele in ordinea de mai sus ,am programat masina

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Dulciuri diverse
bezele

bezele

albusul si zaharul se pun intr-o craticioara pe foc se amesteca cu telul para pina se topeste zaharul

12 voturi    6 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - un kg de caise
  • - un litru apa
  • - un kg zahar
  • - un baton de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Chec fondant cu ciocolata