autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

Serbet de caise

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
- un kg de caise, - un litru apa, - un kg zahar, - un baton de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala si se piseaza caisele, se fierb cu un litru de apa, se strecoasa si se obtine o zeama care se pune la fiert cu vanilia.Cand este foarte bine legat se ia de pe foc si se toarna in cupe de inghetata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolată aromată (de casă)

Ciocolată aromată (de casă)

Într-un castron se cerne cacaua şi laptele praf şi se omogenizează. Într-o cratiţă de 3

10 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Chec de vanilie

Chec de vanilie

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade. Se bat albusurile cu 3/4 pahar de zahar pana devine o spuma

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - un kg de caise
  • - un litru apa
  • - un kg zahar
  • - un baton de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Lamingtons - prajitura tavalita