Reteta postata pe: 08 mai 2009
Ingrediente
1 kg capsune, 1 kg zahar
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se zdrobesc capsunele spalate si se strecoara prin tifon. Cand zeama s-a limpezit, se scurge sa nu se tulbure. Se face un sirop din zahar si un pahar de apa. Se fierbe. Cand siropul e legat se adauga 1 pahar de zeama de capsune limpezita. Se mai fierbe pana cand se leaga. Dupa ce s-a racorit se freaca cu o lingura de lemn intr-o singura directie pana cand devine mat (fara luciu). Se pune in borcan.
La fel se face si serbetul de fragi, mure sau zmeura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de capsune" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Se framinta toate componentele impreuna(se poate si cu mixerul) se face un aluat si se lasa la rece
10 voturi
0 comentarii
1h
Pasul 1:
Se pregatesc toate ingredientele si se marunteste (toaca marunt) nuca
Pasul 2:
Se
3 voturi
0 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010
Super !