Se spala capsunele bine si se zdrobesc in blender.Intr-o cratita lata cu fund dublu se pune zaharul si capsunele zdrobite si amestecam pe un foc mic aproape 1/2 de ora pina cind zaharul sa topit si siropul este indesat.Se ia din cind in cind spuma cind fierbe.Cind siropul sa ingrosat il luam de pe foc si il acoperim cu un prosop umed.Cind sa racit il frecam la mixer 20 de minute pina ce serbetul isi schimba culoarea si albeste.Adaugam sucul de lamaie si continuam sa frecam cu mixerul pina cind serbetul este maleabil des si are oculoare roz pastel.Se introduce intr-un borcan indesindul sa nu fie aer si pastram in frigider.Borcanul trebuie sa fie inchis ermetic.1
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii