Se spala capsunele bine si se zdrobesc in blender.Intr-o cratita lata cu fund dublu se pune zaharul si capsunele zdrobite si amestecam pe un foc mic aproape 1/2 de ora pina cind zaharul sa topit si siropul este indesat.Se ia din cind in cind spuma cind fierbe.Cind siropul sa ingrosat il luam de pe foc si il acoperim cu un prosop umed.Cind sa racit il frecam la mixer 20 de minute pina ce serbetul isi schimba culoarea si albeste.Adaugam sucul de lamaie si continuam sa frecam cu mixerul pina cind serbetul este maleabil des si are oculoare roz pastel.Se introduce intr-un borcan indesindul sa nu fie aer si pastram in frigider.Borcanul trebuie sa fie inchis ermetic.1
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii