Intr-o cratita adinca cu fund dublu se pune la foc mic sa fiarba apa cu zaharul pina cind zaharul s-a topit aproape 1/2 de ora .Siropul trebuie sa fie des,se adauga ciocolata si vanilia si amestecam bine .Luam de pe foc si acoperim cu un prosop umed si lasam sa se raceasca.Amestecam compozitia cu mixerul pina ce serbetul isi schimba culoarea si albeste continuam sa frecam aproape 20 de minute pina ce serbetul devine moale consistent si culoarea ciocolatei.Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic in frigider.Este bun de servit cu un pahar de apa rece in zile calduroase.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii