autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Serbet de portocale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
coaja rasa si sucul de la 2 portocale mari,sucul de la o 1/2 de lamaie,250g zahar,150g unt nesarat,3 galbenusuri batute

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas,pe baie de apa.Amestecam pana se dizolva zaharul.Se lasa sa fiarba apoi incet,la foc mic,amestecand des,timp de 20 minute,pana ce serbetul se ingroasa (nu trebuie sa clocoteasca).Se strecoara printr-un tifon,apoi se toarna in borcane curate,sterilizate.Se inchid borcanele etans si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza la frigider pana la 2 saptamani.
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
Croissant cu ciocolata si caramel

Croissant cu ciocolata si caramel

Pentru aluat, amesteca apa calduta cu zaharul pana cand s-a dizolvat apoi adauga drojdia uscata si

12 voturi    15 comentarii
3h
Spume si creme dulci
Briose pentru printese

Briose pentru printese

Intr-un bol se mixeaza ouale cu zaharul pana se spumeaza si se formeaza o crema.Apoi se adauga uleiul

1 vot    1 comentariu
50 min
Spume si creme dulci

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • coaja rasa si sucul de la 2 portocale mari,sucul de la o 1/2 de lamaie,250g zahar,150g unt nesarat,3 galbenusuri batute

Raporteaza reteta

Retete

din Spume si creme dulci

Mousse de cafea cu frisca Mousse de cafea cu frisca

Frişca lichidă, ciocolata ruptă în bucăţele, cacaua şi cafeaua se pun la foc mic până ce totul s-a topit şi omogenizat. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Budinci
Desert fitness Desert fitness

Se amesteca iaurtul natural cu semintele, apoi se asaza in pahar in straturi cu fructele taiate. Inainte a-l sevi punem desertul in

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mousse de Mango