autor:

zana b.

» » Spume si creme dulci

Serbet de portocale

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iunie 2009

Ingrediente
coaja rasa si sucul de la 2 portocale mari,sucul de la o 1/2 de lamaie, zahar,150g unt nesarat,3 galbenusuri batute

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas,pe baie de apa.Amestecam pana se dizolva zaharul.Se lasa sa fiarba apoi incet,la foc mic,amestecand des,timp de 20 minute,pana ce serbetul se ingroasa (nu trebuie sa clocoteasca).Se strecoara printr-un tifon,apoi se toarna in borcane curate,sterilizate.Se inchid borcanele etans si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza la frigider pana la 2 saptamani.
Daca ti-a placut reteta noastra "Serbet de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Spume si creme dulci
IAURT CU CEREALE INTEGRALE PENTRU UN MIC DEJUN SANATOS

IAURT CU CEREALE INTEGRALE PENTRU UN MIC DEJUN SANATOS

Aceasta combinatie de cereale si fructe ne poate ajuta sa incepem ziua cu un mic dejun sanatos si

6 voturi    5 comentarii
10 min
Spume si creme dulci
Spuma de capsuni cu kefir

Spuma de capsuni cu kefir

Amesteci kefirul rece de la frigider cu zaharul in blender,adaugi capsunele, mixezi la turatie mica,

6 voturi    9 comentarii
5 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • coaja rasa si sucul de la 2 portocale mari,sucul de la o 1/2 de lamaie, zahar,150g unt nesarat,3 galbenusuri batute

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Spume si creme dulci

Jeleu din struguri Kis Mis Jeleu din struguri Kis Mis

Am curatat boabele de struguri, am indepartat coditele, apoi i-am trecut sub jet de apa rece. Am pus boabele de struguri la fiert cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Pasta de porumbe (poroambe) Pasta de porumbe (poroambe)

Bobitele de porumbe se curata de codite si se spala in mai multe ape reci. Se acopera cu apa si se fierb cca 15-20 minute de la primul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
spuma de fructe