Serbet de portocale

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • coaja rasa si sucul de la 2 portocale mari
  • sucul de la o 1/2 de lamaie
  • 250g zahar
  • 150g unt nesarat
  • 3 galbenusuri batute

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele intr-un vas,pe baie de apa.Amestecam pana se dizolva zaharul.Se lasa sa fiarba apoi incet,la foc mic,amestecand des,timp de 20 minute,pana ce serbetul se ingroasa (nu trebuie sa clocoteasca).Se strecoara printr-un tifon,apoi se toarna in borcane curate,sterilizate.Se inchid borcanele etans si se lasa sa se raceasca.Se pastreaza la frigider pana la 2 saptamani.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise