autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Sfecla cu peste afumat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 sfecle fierte (250 g), , 2 fileuri de peste afumat, , 1 mar, , 200 g branza de oaie (proaspata), , 50 g samburi de nuca, , 1/2 legatura codite de ceapa verde, , 1 lingura ulei, , 1 lingurita otet de mere, , 1/2 lamaie, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati sfecla, taiati-o cubulete si puneti-o intr-un castron impreuna cu uleiul si otetul. Sarati, piperati si amestecati bine.
Spalati marul, indepartati partea lemnoasa si semintele si taiati-l lamele subtiri. Stropiti lamelele cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca si puneti-le deoparte.
Tocati coditele de ceapa verde, zdrobiti samburii de nuca si amestecati-le - intr-un castron - cu branza de oaie. Taiati pestele marunt, cu un cutit.
Puneti in 4 pahare, alternativ, un strat de sfecla, unul de peste si unul de branza si terminati cu un alt strat de sfecla. Decorati cu lamele de mar si serviti sfecla astfel preparata direct de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Macrou in sos de rosii cu vin

Macrou in sos de rosii cu vin

.Mod de preparare: Se spala si se taie macroul in felii groase de aproximativ doua degete. Se

2 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME

PLATOU PANGASIUS CU OREZ SI LEGUME

Pestele se portioneaza(mie mi-au iesit 12 bucati),se aseaza pe un servetel sa absoarba surplusul

11 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 sfecle fierte (250 g)
  • 2 fileuri de peste afumat
  • 1 mar
  • 200 g branza de oaie (proaspata)
  • 50 g samburi de nuca
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti