Curatati sfecla, taiati-o cubulete si puneti-o intr-un castron impreuna cu uleiul si otetul. Sarati, piperati si amestecati bine.
Spalati marul, indepartati partea lemnoasa si semintele si taiati-l lamele subtiri. Stropiti lamelele cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca si puneti-le deoparte.
Tocati coditele de ceapa verde, zdrobiti samburii de nuca si amestecati-le - intr-un castron - cu branza de oaie. Taiati pestele marunt, cu un cutit.
Puneti in 4 pahare, alternativ, un strat de sfecla, unul de peste si unul de branza si terminati cu un alt strat de sfecla. Decorati cu lamele de mar si serviti sfecla astfel preparata direct de la frigider.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii