autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Sfecla cu peste afumat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 sfecle fierte (250 g), , 2 fileuri de peste afumat, , 1 mar, , 200 g branza de oaie (proaspata), , 50 g samburi de nuca, , 1/2 legatura codite de ceapa verde, , 1 lingura ulei, , 1 lingurita otet de mere, , 1/2 lamaie, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati sfecla, taiati-o cubulete si puneti-o intr-un castron impreuna cu uleiul si otetul. Sarati, piperati si amestecati bine.
Spalati marul, indepartati partea lemnoasa si semintele si taiati-l lamele subtiri. Stropiti lamelele cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca si puneti-le deoparte.
Tocati coditele de ceapa verde, zdrobiti samburii de nuca si amestecati-le - intr-un castron - cu branza de oaie. Taiati pestele marunt, cu un cutit.
Puneti in 4 pahare, alternativ, un strat de sfecla, unul de peste si unul de branza si terminati cu un alt strat de sfecla. Decorati cu lamele de mar si serviti sfecla astfel preparata direct de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Supa cu scoici si creveti.

Supa cu scoici si creveti.

Facem o prajeala din :-praz -ardei rosu si verde- catei de usturoi, in uleiul incins (toate taiate

21 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 sfecle fierte (250 g)
  • 2 fileuri de peste afumat
  • 1 mar
  • 200 g branza de oaie (proaspata)
  • 50 g samburi de nuca
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Plachie de crap taraneasca la cuptor