autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Sfecla cu peste afumat

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 sfecle fierte (250 g), , 2 fileuri de peste afumat, , 1 mar, , 200 g branza de oaie (proaspata), , 50 g samburi de nuca, , 1/2 legatura codite de ceapa verde, , 1 lingura ulei, , 1 lingurita otet de mere, , 1/2 lamaie, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati sfecla, taiati-o cubulete si puneti-o intr-un castron impreuna cu uleiul si otetul. Sarati, piperati si amestecati bine.
Spalati marul, indepartati partea lemnoasa si semintele si taiati-l lamele subtiri. Stropiti lamelele cu putina zeama de lamaie, ca sa nu se innegreasca si puneti-le deoparte.
Tocati coditele de ceapa verde, zdrobiti samburii de nuca si amestecati-le - intr-un castron - cu branza de oaie. Taiati pestele marunt, cu un cutit.
Puneti in 4 pahare, alternativ, un strat de sfecla, unul de peste si unul de branza si terminati cu un alt strat de sfecla. Decorati cu lamele de mar si serviti sfecla astfel preparata direct de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Placinta cu peste de moda veche

Placinta cu peste de moda veche

Incalzeste cuptorul la 220⁰C.Fierbe ouale in apa cu putina sare timp de 8 minute.Dupa ce au fiert,

8 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu malai.

Crap prajit cu malai.

Pestele se curata de solzi si intestine ,apoi se portioneaza . Se sareaza si se lasa 10-15 minute. Se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 sfecle fierte (250 g)
  • 2 fileuri de peste afumat
  • 1 mar
  • 200 g branza de oaie (proaspata)
  • 50 g samburi de nuca
  • 1/2 legatura codite de ceapa verde
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1/2 lamaie
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Cosulet cu orez salbatic si medalion de rechin