Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 kg. sfecla rosie, o ceasca otet, 3 cesti apa
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se spala sfecla si se fierbe. Separat, se fierbe apa cu otetul si putina sare. Se curata sfecla, se taie rondele, se pune intr-un borcan peste care se toarna otetul caldut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie la otet" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender.
17 voturi
2 comentarii
1h 40 min
Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi
28 voturi
17 comentarii
4h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate