Sfecla se curata si se taie in jumatate si apoi pe lungime, in asa fel incit sa poata fi data pe razatoarea mare.se pune la fiert.se pune apa doar atit cit sa o acopere.
dupa ce s-a fiert se da pe razatoarea mare.in apa in care s-a fiert,se aduga sare,zahar si otet dupa gust si se da in clocot.compozitia se pune peste sfecla si se lasa sa se raceasca.se poate adauga hrean ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii