autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Sfecle umplute in sos de granate.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
12 sfecle potrivite de marime si de aceiasi marime., 1/2 kg de carne macinata, 1 ceapa mare taiata cubulete, 1catel de usturoi zdrobit, 1/2 pahar de frunze de coriandu proaspat tocat, 1/2 lingurita de enibahar macinat, 1/2 pahar de boabe de pin prajite, sare,piper, , ptr sos, 1/2 pahar suc de granate concetrat, 1/3 pahar de zahar, 1/3 pahar de suc de lamaie, 4 pahare de apa, 4linguri ulei de masline, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Sfeclele se cojesc de coaja li se taie un capacel care se pastreaza si cu o lingurita specila se scoate mijlocul ca sa fie loc de pus carnea.Se lasa sfeclele intr-un bol cu apa pina pregatim umplutura.
In alt bol se amesteca carnea cu ceapa si restul ingridentelor se adauga si un ou si se umplu sfeclele cu umplutura de carne si se pun capacelele la loc.
Intr-o tigaie lata si putin adinca se aseaza sfeclele una linga alta.In alt bol se pregateste sosul se amesteca putin se poate pune intr-o alta cratita si amestecat putin ca zaharul si restul condimentelor sa se impreuneze dupa care se toarna peste sfecle si se da la foc mare pina fierbe dupa care se face foc mic si se lasa sa fiarba o ora pina cind sfeclele sint moi si sosul mai concetrat.Se poate servi cu orez alb.Este foarte gustos un gust aparte din cauza granatelor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecle umplute in sos de granate." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 12 sfecle potrivite de marime si de aceiasi marime.
  • 1/2 kg de carne macinata
  • 1 ceapa mare taiata cubulete
  • 1catel de usturoi zdrobit
  • 1/2 pahar de frunze de coriandu proaspat tocat
  • 1/2 lingurita de enibahar macinat
  • 1/2 pahar de boabe de pin prajite
  • sare,piper
  • ptr sos
  • 1/2 pahar suc de granate concetrat
  • 1/3 pahar de zahar
  • 1/3 pahar de suc de lamaie
  • 4 pahare de apa
  • 4linguri ulei de masline
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

32 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
fasole verde cu aripi de pui