autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Sfecle umplute in sos de granate.

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 februarie 2010

Ingrediente
12 sfecle potrivite de marime si de aceiasi marime., 1/2 kg de carne macinata, 1 ceapa mare taiata cubulete, 1catel de usturoi zdrobit, 1/2 pahar de frunze de coriandu proaspat tocat, 1/2 lingurita de enibahar macinat, 1/2 pahar de boabe de pin prajite, sare,, , ptr sos, 1/2 pahar suc de granate concetrat, 1/3 pahar de zahar, 1/3 pahar de suc de lamaie, 4 pahare de apa, 4linguri ulei de masline, sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Sfeclele se cojesc de coaja li se taie un capacel care se pastreaza si cu o lingurita specila se scoate mijlocul ca sa fie loc de pus carnea.Se lasa sfeclele intr-un bol cu apa pina pregatim umplutura.
In alt bol se amesteca carnea cu ceapa si restul ingridentelor se adauga si un ou si se umplu sfeclele cu umplutura de carne si se pun capacelele la loc.
Intr-o tigaie lata si putin adinca se aseaza sfeclele una linga alta.In alt bol se pregateste sosul se amesteca putin se poate pune intr-o alta cratita si amestecat putin ca zaharul si restul condimentelor sa se impreuneze dupa care se toarna peste sfecle si se da la foc mare pina fierbe dupa care se face foc mic si se lasa sa fiarba o ora pina cind sfeclele sint moi si sosul mai concetrat.Se poate servi cu orez alb.Este foarte gustos un gust aparte din cauza granatelor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecle umplute in sos de granate." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati

Pui in sos de smantana cu cartofi condimentati

Pieptul de pui l-am spălat bine, l-am porţionat si l-am pus să se scurgă pe şervete de hârtie.

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Pilaful cu carne de gaina si ardei copti este o mincare deosebit de satioasa si gustoasa. Am taiat

8 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 12 sfecle potrivite de marime si de aceiasi marime.
  • 1/2 kg de carne macinata
  • 1 ceapa mare taiata cubulete
  • 1catel de usturoi zdrobit
  • 1/2 pahar de frunze de coriandu proaspat tocat
  • 1/2 lingurita de enibahar macinat
  • 1/2 pahar de boabe de pin prajite
  • sare,
  • ptr sos
  • 1/2 pahar suc de granate concetrat
  • 1/3 pahar de zahar
  • 1/3 pahar de suc de lamaie
  • 4 pahare de apa
  • 4linguri ulei de masline
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
CARTOFI CU BOIA SI SNITEL DE PUI