Sfeclele se cojesc de coaja li se taie un capacel care se pastreaza si cu o lingurita specila se scoate mijlocul ca sa fie loc de pus carnea.Se lasa sfeclele intr-un bol cu apa pina pregatim umplutura.
In alt bol se amesteca carnea cu ceapa si restul ingridentelor se adauga si un ou si se umplu sfeclele cu umplutura de carne si se pun capacelele la loc.
Intr-o tigaie lata si putin adinca se aseaza sfeclele una linga alta.In alt bol se pregateste sosul se amesteca putin se poate pune intr-o alta cratita si amestecat putin ca zaharul si restul condimentelor sa se impreuneze dupa care se toarna peste sfecle si se da la foc mare pina fierbe dupa care se face foc mic si se lasa sa fiarba o ora pina cind sfeclele sint moi si sosul mai concetrat.Se poate servi cu orez alb.Este foarte gustos un gust aparte din cauza granatelor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii