Ingrediente
400gr de sferturi de pasare fara oase, 500 gr de paste mici couscus-paste mici coapte, 1ceapa, 3-4 catei de usturoi, 1ramura rozmarin, 1ramura thimine, 3-4 linguri ulei de masline, 1/2 delamaie-suc, 1cartof dulce curatat taiat cuburi, 1mina de mazare verde congelata, 1bostanel de gen zouchini curatat si taiat cuburi., 2linguri de harisa-pasta de ardei iute-se poate inlocui cu boia de ardei iute -cu toate ca nu se aseamana.
Dificultate: Redusa | Timp: 2h 30 min
9 voturi
Mod de preparare
Se lasa o ora la frigider sa se marineze.
Intr-e timp fierbem pastele in apa cu sare -al dente.
Intr-o tigaie mare sau woc incalzim putin ulei de masline si prajim bucatelele de carne pina isi schimba culoarea si luam deoparte.In aceiasi tigaie prajim ceapa si adaugam bucatele de cartof dulce,si de bostan,se amesteca bine si se adauga pastele fierte si se amesteca impreuna se prajesc putin si se adauga bucatile de carne se amesteca totul impreuna dupa care se adauga mazarea si se adauga si putina sare la gust.Se lasa putin sa se impreuneze gusturile si inainte de a rasturna pe o farfurie mare se adauga cele 2linguri de harisa sau cit doriti -fiecare dupa gust harisa este foarte iute.Se serveste cald si este o combinatie minunata de legume cu paste si carne si un colorit deasemenea minunat.Minunata ptr copii.