Intai taiem sferturile bucatele mici si le punem intr-o marinata facuta din ulei de masline suc de lamaie si usturoi si ramura de rozmarin si thimin.
Se lasa o ora la frigider sa se marineze.
Intr-e timp fierbem pastele in apa cu sare -al dente.
Intr-o tigaie mare sau woc incalzim putin ulei de masline si prajim bucatelele de carne pina isi schimba culoarea si luam deoparte.In aceiasi tigaie prajim ceapa si adaugam bucatele de cartof dulce,si de bostan,se amesteca bine si se adauga pastele fierte si se amesteca impreuna se prajesc putin si se adauga bucatile de carne se amesteca totul impreuna dupa care se adauga mazarea si se adauga si putina sare la gust.Se lasa putin sa se impreuneze gusturile si inainte de a rasturna pe o farfurie mare se adauga cele 2linguri de harisa sau cit doriti -fiecare dupa gust harisa este foarte iute.Se serveste cald si este o combinatie minunata de legume cu paste si carne si un colorit deasemenea minunat.Minunata ptr copii.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii