Sferturi de pasare cu couscus

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Sferturi de pasare cu couscus

Ingrediente

  • 400gr de sferturi de pasare fara oase
  • 500 gr de paste mici couscus-paste mici coapte
  • 1ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1ramura rozmarin
  • 1ramura thimine
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1/2 delamaie-suc
  • 1cartof dulce curatat taiat cuburi
  • 1mina de mazare verde congelata
  • 1bostanel de gen zouchini curatat si taiat cuburi.
  • 2linguri de harisa-pasta de ardei iute-se poate inlocui cu boia de ardei iute -cu toate ca nu se aseamana.

Mod de preparare

Intai taiem sferturile bucatele mici si le punem intr-o marinata facuta din ulei de masline suc de lamaie si usturoi si ramura de rozmarin si thimin.

Se lasa o ora la frigider sa se marineze.

Intr-e timp fierbem pastele in apa cu sare -al dente.

Intr-o tigaie mare sau woc incalzim putin ulei de masline si prajim bucatelele de carne pina isi schimba culoarea si luam deoparte.In aceiasi tigaie prajim ceapa si adaugam bucatele de cartof dulce,si de bostan,se amesteca bine si se adauga pastele fierte si se amesteca impreuna se prajesc putin si se adauga bucatile de carne se amesteca totul impreuna dupa care se adauga mazarea si se adauga si putina sare la gust.Se lasa putin sa se impreuneze gusturile si inainte de a rasturna pe o farfurie mare se adauga cele 2linguri de harisa sau cit doriti -fiecare dupa gust harisa este foarte iute.Se serveste cald si este o combinatie minunata de legume cu paste si carne si un colorit deasemenea minunat.Minunata ptr copii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise