autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sferturi de pere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
pere, apa, otet

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala perele, se curata, se taie in patru si li se indeparteaza cotorul. Se amesteca cite o lingurita de otet cu cite 1 l apa si se asaza perele in apa. apoi se usuca circa 6-8 ore, in cuptor, pe gratar acoperit cu o piza. Se recomanada a se folosi pere Williams.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sferturi de pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Piersici de post

Piersici de post

Se amesteca, apa cu zaharul, uleiul, amoniacul stins in otet, dupa care se adauga faina, esenta de

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Vise de dovleac (Sonhos* de Abóbora)

Vise de dovleac (Sonhos* de Abóbora)

"Sonhos" li se zice in Brazilia... sunt gogosi tipici bucãtãriei portugheze. Se gãsesc in toate

9 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • pere
  • apa
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Pasca cu aluat cozonac