autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Sferturi de pere

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
pere, apa, otet

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala perele, se curata, se taie in patru si li se indeparteaza cotorul. Se amesteca cite o lingurita de otet cu cite 1 l apa si se asaza perele in apa. apoi se usuca circa 6-8 ore, in cuptor, pe gratar acoperit cu o piza. Se recomanada a se folosi pere Williams.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sferturi de pere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajiturele cu fistic si sos de iaurt

Prajiturele cu fistic si sos de iaurt

In oala mixerului amestecam untul cu zaharul pana devine o crema spumoasa adaugam ouale si coaja

8 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Pudding racoros de lamaie

Pudding racoros de lamaie

Se poate folosi foarte bine si lime, ii da un parfum aparte. Se bate untul la temperatura camerei

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

0 voturi

Ingrediente

  • pere
  • apa
  • otet

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Ciocolata de casa cu nuca Ciocolata de casa cu nuca

Ciocolata de casa a fost si va ramane unul dintre deserturile noastre preferate, care nu lipsea niciodata de la mesele de sarbatoare.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri zebra