autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Sferturi de pui umplute

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Ingrediente
10 sferturi de pui fara oase, ptr umplutura, 1ceapa taiata cuburi mici, 250 gr de ciuperci taiate, 1lingura de sos de soia, 1lingura praf de supa, 1lingura praf supa de ciuperci, 1lingura faina, putin mustar, sare, la gust, boia de ardei dulce si putin iute, 250 gr pastrama de vita sau porc cu putina grasime taiate cubulete., ptr sos, 4linguri ulei, sare ,piper, 2catei de usturoi, 1/2 lingurita de mustar, 1lingura sos triaki, 1lingura sos de chili dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Sferturile se spala se curata de piele si se ung cu putin mustar si se lasa putin pe o plansa ca mustarul sa intre in carne.
Umplutura-Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei se pune ceapa la prajit si se adauga pastrama se prajeste putin si treptat se adauga ciupercile taiate si restul ingridentelor se amesteca putin ca totul sa fie legat si se stinge focul si se lasa la racit.
Se iau sferturile se bat putin ca sa fie mai subtiri se pune o lingura de umplutura si se ruleaza pe cit posibil si se prind cu scobitori ca ruloul sa ramaie inchis si se pun intr-o tava sau pyrex.
Se pregateste sosul din ulei si restul componentelor si se toarna peste sferturi.Se inveleste tava cu o foaie de aluminiu si se dala cuptorul incins la 180 de grade ptr 30-40 de minute se ia aluminiul de pe tava si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca dar sa nu se usuce.Se servesc caldute cu orz alb sau cu pire de cartofi.Sint fragede si foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sferturi de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de porc cu legume la cuptor

Piept de porc cu legume la cuptor

Se pregatesc legumele astfel:se curata ceapa si se taie pestisori mai mari,se curata dovlecelul si

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovlecei umpluti-reteta tipica de la noi din Augsburg

Dovleceii se taie in doua dealungul, se curata de seminte cu o lingurita, o jumatate si umple cu

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    ce deliciu...:)

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    Ce bune trebuie sa fie.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011

    Un meniu delicios ! Felicitari !*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Un deliciu!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 10 sferturi de pui fara oase
  • ptr umplutura
  • 1ceapa taiata cuburi mici
  • 250 gr de ciuperci taiate
  • 1lingura de sos de soia
  • 1lingura praf de supa
  • 1lingura praf supa de ciuperci
  • 1lingura faina
  • putin mustar
  • sare, la gust
  • boia de ardei dulce si putin iute
  • 250 gr pastrama de vita sau porc cu putina grasime taiate cubulete.
  • ptr sos
  • 4linguri ulei
  • sare ,piper
  • 2catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 1lingura sos triaki
  • 1lingura sos de chili dulce

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

12 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce deliciu...:)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Rulada de copane de pui