autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Sferturi de pui umplute

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 04 ianuarie 2011

Ingrediente
10 sferturi de pui fara oase, ptr umplutura, 1ceapa taiata cuburi mici, 250 gr de ciuperci taiate, 1lingura de sos de soia, 1lingura praf de supa, 1lingura praf supa de ciuperci, 1lingura faina, putin mustar, sare, la gust, boia de ardei dulce si putin iute, 250 gr pastrama de vita sau porc cu putina grasime taiate cubulete., ptr sos, 4linguri ulei, sare ,piper, 2catei de usturoi, 1/2 lingurita de mustar, 1lingura sos triaki, 1lingura sos de chili dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Sferturile se spala se curata de piele si se ung cu putin mustar si se lasa putin pe o plansa ca mustarul sa intre in carne.
Umplutura-Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei se pune ceapa la prajit si se adauga pastrama se prajeste putin si treptat se adauga ciupercile taiate si restul ingridentelor se amesteca putin ca totul sa fie legat si se stinge focul si se lasa la racit.
Se iau sferturile se bat putin ca sa fie mai subtiri se pune o lingura de umplutura si se ruleaza pe cit posibil si se prind cu scobitori ca ruloul sa ramaie inchis si se pun intr-o tava sau pyrex.
Se pregateste sosul din ulei si restul componentelor si se toarna peste sferturi.Se inveleste tava cu o foaie de aluminiu si se dala cuptorul incins la 180 de grade ptr 30-40 de minute se ia aluminiul de pe tava si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca dar sa nu se usuce.Se servesc caldute cu orz alb sau cu pire de cartofi.Sint fragede si foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sferturi de pui umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Curcan la tava,cu ciuperci umplute

Curcan la tava,cu ciuperci umplute

Spalam si curatam medalioanele de curcan,le punem intr-o tava yena,asezonam cu boia de ardei dulce

9 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    ce deliciu...:)

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 09 ianuarie 2011

    Ce bune trebuie sa fie.

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2011

    Un meniu delicios ! Felicitari !*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011

      Un deliciu!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 10 sferturi de pui fara oase
  • ptr umplutura
  • 1ceapa taiata cuburi mici
  • 250 gr de ciuperci taiate
  • 1lingura de sos de soia
  • 1lingura praf de supa
  • 1lingura praf supa de ciuperci
  • 1lingura faina
  • putin mustar
  • sare, la gust
  • boia de ardei dulce si putin iute
  • 250 gr pastrama de vita sau porc cu putina grasime taiate cubulete.
  • ptr sos
  • 4linguri ulei
  • sare ,piper
  • 2catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 1lingura sos triaki
  • 1lingura sos de chili dulce

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Adriana K.D. (Chef de cuisine)

ce deliciu...:)

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita