Ingrediente
10 sferturi de pui fara oase, ptr umplutura, 1ceapa taiata cuburi mici, 250 gr de ciuperci taiate, 1lingura de sos de soia, 1lingura praf de supa, 1lingura praf supa de ciuperci, 1lingura faina, putin mustar, sare, la gust, boia de ardei dulce si putin iute, 250 gr pastrama de vita sau porc cu putina grasime taiate cubulete., ptr sos, 4linguri ulei, sare ,piper, 2catei de usturoi, 1/2 lingurita de mustar, 1lingura sos triaki, 1lingura sos de chili dulce
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
10 voturi
Mod de preparare
Umplutura-Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei se pune ceapa la prajit si se adauga pastrama se prajeste putin si treptat se adauga ciupercile taiate si restul ingridentelor se amesteca putin ca totul sa fie legat si se stinge focul si se lasa la racit.
Se iau sferturile se bat putin ca sa fie mai subtiri se pune o lingura de umplutura si se ruleaza pe cit posibil si se prind cu scobitori ca ruloul sa ramaie inchis si se pun intr-o tava sau pyrex.
Se pregateste sosul din ulei si restul componentelor si se toarna peste sferturi.Se inveleste tava cu o foaie de aluminiu si se dala cuptorul incins la 180 de grade ptr 30-40 de minute se ia aluminiul de pe tava si se mai lasa 10 minute sa se rumeneasca dar sa nu se usuce.Se servesc caldute cu orz alb sau cu pire de cartofi.Sint fragede si foarte gustoase.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2011
Un deliciu!*****