Se framanta aluatul cu faina, drojdia muiata in lapte, sarea si se framanta foarte bine. Se lasa la temperatura camerei sa creasca o ora. Se formeaza apoi pe planseta rulouri de 1 - 2 cm si se impletesc in forma de 8. Se mai lasa sa creasca 15 - 20 minute, apoi se ung cu ou pe deasupra si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina, cu distante intre ele, ca sa nu se uneasca. Se coc la cuptor la foc potrivit. Cand sunt gata si s-au racit se ung pe deasupra cu miere si se presara cu nuci macinate.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii