Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.Se scurg,se curata,se fac piure si se amesteca cu 2 oua,faina si putina sare.Se omogenizeaza bine si se lasa deoparte.
Intre timp se pregateste umplutura.Sunca,pastrama si salamul se taie cubulete,se trag putin in 2 linguri de ulei,se adauga putin apa si sare si se lasa la foc mic timp de 5 6 min.
Intr un vas aparte se amesteca cele 4 oua cu smantana,laptele si parmigiano.Se sareaza,se pipereaza si se omogenizeaza bine.
Se unge cu ulei o tava si se tapeteaza cu faina.Ca baza punem compozitia de cartofi,deasupra se pune salamul,sunca,pastrama si mozzarella taiata cuburi sau sfaramata cu mainile,iar la urma punem sosul obtinut dim oua ,lapte,smantana si parmigiano.
Se da la cuptor la 180 grade timp de 30 35 minute.
Inainte de a servi lasati sa se odihneasca 10 minute.
Pofta mare!!!!

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii