autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Shake de banane si capsuni

Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 august 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: raluca spac (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 august 2007

Ingrediente
3 banane, 1 kg capsuni(la conserva), 1tub de frisca, putin lichior, sirop ciocolata, cafea, sirop de la conserva de capsuni,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Se piseaza bananele si capsunile intr-un bol .Se aseaza intr-un pahar cu picior.Se adauga lichiorul si siropul de capsuni.La sfarsit se orneaza cu frisca siropul de ciocolata si cafeaua.
Pofta Buna!!!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Shake de banane si capsuni" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

2 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse
Placinta cu bostan, mere si gutui

Placinta cu bostan, mere si gutui

Bostanul curatat de coaja, gutuile si merele spalate, le trecem prin razatoarea cu ochiuri mari dupa

1 vot    1 comentariu
1h 45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

19 voturi

Ingrediente

  • 3 banane
  • 1 kg capsuni(la conserva)
  • 1tub de frisca
  • putin lichior
  • sirop ciocolata
  • cafea
  • sirop de la conserva de capsuni

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Pasca cu samntana