Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.
Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie, dupa care se adauga baconul taiat fasii subtiri.
Se adauga conserva de rosii si se lasa la fiert cateva minute.
Daca se ingroasa, se pune putina apa ca sosul sa se subtieze si se condimenteaza.
Cand deja incepe sa dea in clocot, cu o lingura de lemn, se formeaza niste "gropite" si se sparg ouale direct acolo.
Se pune un capac, ca ouale sa se poseze.
Dupa 7-8 minute, cand ouale sunt deja posate, se poate lua capacul.
Se asezoneaza cu verdeturi si branza feta, dupa preferinte.
Se serveste cu ciabatta prajita.
Pofta buna! :)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii