Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Încingi o tigaie neaderentă, adaugi uleiul de măsline și ceapa tăiată cubulețe peste care presari puțină sare. Lași ceapa să se înmoaie puțin (1-2 minute), amestecând continuu. Adaugi ardeiul gras, chimenul, boiaua si amesteci timp de 1-2 minute.
Adaugi pasta de tomate, cimbrul, piperul și roșiile din conservă. Amesteci și lași să fiarbă 5-8 minute, adaugi melasa și potrivești gustul de sare. Omogenizezi totul și mai lași un minut pe foc mic.
Adaugi ouăle de prepeliță, pui un capac și lași la foc mic 2-3 minute (eu le-am lăsat 5 minute și e prea mult). Oprești focul, iei capacul, adaugi mini-mozzarella și chives-ul tocat și servești cu turtițe din ovăz integral.
Notă: eu am folosit o pastă de tomate pregătită de mine (cu tot cu seminte), însă o puteți înlocui cu roșii pasate sau cu conservă de roșii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii