Se incalzeste o tigaie adanca si se toarna 3-4 linguri ulei de masline si se prajeste ceapa usor sa fie aurie se adauga pastaiele -daca sunt proaspete trebuie fierte 10 minute in apa cu sare.-eu am folosit congelate, sint fragede.
Se adauga ardeiul si se prajeste usor dupa care se adauga mazarea -daca este proaspata trebuie fiarta 10 minute in apa cu sare-se continua prajirea cateva minute dupa care se adauga branza sfaramata-se da la gust.-se adauga si rosiile uscate taiate cuburi.
Cand legumele sau inmuiat putin se niveleste suprafata mancarii si se adauga 2 oua ptr fiecare persoana, se acopera cu capac si se lasa pe foc potrivit pana oul se coaguleaza si albusul s-a format.
Se serveste o portie pentru fiecare, oul cuprinzand legumele sub el.
Este o mancare gustoasa potrivita la un pranz usor ptr zilele calduroase.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii