Haideti sa lasam putin dietele si sa ne rasfatam stomacul cu o sharoma delicioasa! Ca sa nu va simtiti inamici dietei,pe langa shaorma beti un pahar cu apa in loc de un pahar cu suc! Haha:)).Lasand gluma la o parte,am mancat taare bine din ea! Mii de scuze pentru cei care se abtin de la fast food-uri ,promit sa vin si cu o reteta de salata dar deocamdata haideti sa vedeti cum faceti cea mai buna shaorma! :)
Spalam pieptul de pui (eu am folosit unul mai marisor) si il taiem fasii lungi si subtiri.Pregatim sosul de marinata: amestecam bucatile de pui cu uleiul de masline,sosul de soia,sare,piper,boia,cimbru,usturoi( am pus cam o lingurita din fiecare); acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider 3 ore sau cel mai bine peste noapte.
Bucatile de pui le punem la prajit apoi ,dupa ce s-au racit, le taiem marunt. Cartofii curatati si taiati pai ii punem la prajit.Varza o taiem marunt. Rosiile si castravetii le taiem cubulete. Facem o salata din varza,rosiile si castravetii, pe care le legam cu ulei.Ketchup-ul a fost taaare bun exact cum l-am cumparat si l-am lasat asa iar 3 linguri de maioneza le-am amestecat cu un catel de usturoi si o lingura de smantana(pontul cu smantana l-am invatat de la Ana:) ). Lipiile le stropim putin cu apa si la punem 23 de secunde in cuptorul cu microunde.
Asamblarea shaormei: lipie+sosul de maioneza+ketchup+cartofi+carne+salata.Impachetam shaorma,pe scurt,ca un pampers ( haha am explicat cat de scurt am putut impachetarea:)) ).
Incantati-va familia si prietenii cu o shaorma buna buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii