Shaorma de casa (fel principal)

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
redusa
Shaorma de casa (fel principal)

Ingrediente

  • foi tortilla
  • 1 piept pui
  • cartofi pentru prajit
  • castraveti murati
  • sos tzatziki
  • ketchup
  • condimente pt pui

Mod de preparare

Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti sa puneti cate putin din fiecare umplutura: carne de pui, cartofi prajiti, salata verde si varza tocata, bucatele de rosii si frunze din patrunjel. Daca sunteti amatori de gusturi picante, adaugati si un ardei iute murat.

Mai adaugati sosurile care va plac: ketchup, sos de usturoi sau alt sos preferat, eu am folosit doar ketchup pe langa maioneza. MAi puneti condimente daca este necesar: sare, piper macinat, ardei iuti macinati, etc.

Rulati shawoma si impaturiti capatul din partea inferioara, dupa care infasurati partea aceea cu putina folie de aluminiu, ca sa stea bine legata.

Astfel shaorma este gata si o puteti manca repede inainte sa se raceasca carnea si cartofii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa

Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...

Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt

Ficatei de pui cu ceapa verde si rosii cherry in unt
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise