Luati 1 lipie libaneza (se gasesc in comert la pachet de 10),o ungeti cu maioneza , dupa careincepeti sa puneti cate putin din fiecare umplutura: carne de pui, cartofi prajiti, salata verde si varza tocata, bucatele de rosii si frunze din patrunjel. Daca sunteti amatori de gusturi picante, adaugati si un ardei iute murat.
Mai adaugati sosurile care va plac: ketchup, sos de usturoi sau alt sos preferat, eu am folosit doar ketchup pe langa maioneza. MAi puneti condimente daca este necesar: sare, piper macinat, ardei iuti macinati, etc.
Rulati shawoma si impaturiti capatul din partea inferioara, dupa care infasurati partea aceea cu putina folie de aluminiu, ca sa stea bine legata.
Astfel shaorma este gata si o puteti manca repede inainte sa se raceasca carnea si cartofii.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii