Intai pregatim salata care se alatura la shaorma-taiem rosiile, castravetii si cei murati marunt in cuburi si punem intr-o sita ca sa se scurga lichidele.
In wok punem 2 linguri ulei de masline sa se incalzeasca si punem ceapa sa se prajeasca putin. Adaugam ciupercile si prajim, amestecand tot timpul. Adaugam mirodeniile si lasam pana scade apa din ciuperci si totul se rumeneste usor.
Se da deoparte. Se taie bagheta pe lateral, se unge cu pasta de naut se pune shaorma de ciuperci, salata si putin sos de tahini si se serveste. Este gustos, usor si merge bine acum pe caldurile astea.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii