shaorma de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
shaorma  de ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr de ciuperci mari champignion si de padure-spalate si taiate felii mari
  • 2 cepe potrivite taiate felii subtiri
  • putin ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 2 castraveti
  • 2 castraveti murati
  • mirodenii-paprica afumata,cardamon,sare,piper,baarat
  • 2 jumatati de baghete sau lipii

Mod de preparare

Intai pregatim salata care se alatura la shaorma-taiem rosiile, castravetii si cei murati marunt in cuburi si punem intr-o sita ca sa se scurga lichidele.

In wok punem 2 linguri ulei de masline sa se incalzeasca si punem ceapa sa se prajeasca putin. Adaugam ciupercile si prajim, amestecand tot timpul. Adaugam mirodeniile si lasam pana scade apa din ciuperci si totul se rumeneste usor.

Se da deoparte. Se taie bagheta pe lateral, se unge cu pasta de naut se pune shaorma de ciuperci, salata si putin sos de tahini si se serveste. Este gustos, usor si merge bine acum pe caldurile astea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor