autor:

Vekas

» » Mancaruri cu carne

SHAORMA DE PUI

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
lipii,(din comert),, 400 g. carne de pui dezosata,, sare,, piper,, cimbru,, boia dulce,, condimente pentru carne de pui,, 1 galbenus de ou,, 200-230 ml. ulei,, 1 lingurita mustar dulce,, 100 ml. smantana,, 2 castraveti murati ,, 1 ceapa mica,, 200 g. varza alba,, 2 rosii, , cartofi prajiti

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

1. Se taie carnea de pui cubulete. Se freaca cu ulei (2-3 linguri), condimente: sare, piper, cimbru, boia dulce, condimente pentru pui si se lasa la marinat aproximativ 2 ore.
2. Se face maioneza dintr-un galbenus de ou crud (se poate pune inca un galbenus fiert), mustar si 200 ml. ulei. Se pune smantana si 2-3 catei de usturoi pisati, sare dupa gust si se da la frigider.
3. Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa si castravetii murati se taie marunt.. Rosiile se taie rondele, subtiri.
4. Se frige carnea in tigaia de teflon. Cartofii se prajesc si ei in ulei incins.
5. Shaorma se serveste in lipii.
Daca ti-a placut reteta noastra "SHAORMA DE PUI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma dietetica de pui

Shaorma dietetica de pui

Varza o taiem fin cu cutitul sau o dam pe razatoare , rosiile le feliem subtire , salata o rupem

6 voturi    2 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne si paste fainoase

Musaca cu carne si paste fainoase

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa

15 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • lipii,(din comert),
  • 400 g. carne de pui dezosata,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • boia dulce,
  • condimente pentru carne de pui,
  • 1 galbenus de ou,
  • 200-230 ml. ulei,
  • 1 lingurita mustar dulce,
  • 100 ml. smantana,
  • 2 castraveti murati ,
  • 1 ceapa mica,
  • 200 g. varza alba,
  • 2 rosii
  • cartofi prajiti

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
“Bamyah”-Mancare de bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca