1. Se taie carnea de pui cubulete. Se freaca cu ulei (2-3 linguri), condimente: sare, piper, cimbru, boia dulce, condimente pentru pui si se lasa la marinat aproximativ 2 ore.
2. Se face maioneza dintr-un galbenus de ou crud (se poate pune inca un galbenus fiert), mustar si 200 ml. ulei. Se pune smantana si 2-3 catei de usturoi pisati, sare dupa gust si se da la frigider.
3. Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa si castravetii murati se taie marunt.. Rosiile se taie rondele, subtiri.
4. Se frige carnea in tigaia de teflon. Cartofii se prajesc si ei in ulei incins.
5. Shaorma se serveste in lipii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii