1. Se taie carnea de pui cubulete. Se freaca cu ulei (2-3 linguri), condimente: sare, piper, cimbru, boia dulce, condimente pentru pui si se lasa la marinat aproximativ 2 ore.
2. Se face maioneza dintr-un galbenus de ou crud (se poate pune inca un galbenus fiert), mustar si 200 ml. ulei. Se pune smantana si 2-3 catei de usturoi pisati, sare dupa gust si se da la frigider.
3. Varza se taie fideluta si se freaca cu sare. Ceapa si castravetii murati se taie marunt.. Rosiile se taie rondele, subtiri.
4. Se frige carnea in tigaia de teflon. Cartofii se prajesc si ei in ulei incins.
5. Shaorma se serveste in lipii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii