autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Shaorma (à la Catalina)

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 martie 2010

Ingrediente
500 gr piept de pui fiert, 300 gr varza murata, ketchup, maioneza, piadine(lipii pt shaorma)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine de zeama si o taiem la fel de marunt ca puiul(mai mult sau mai putin).Lipia, gata preparata ,se pune la incalzit intr-o tigaie fara ulei .Se incalzeste timp de 1 minut pe ambele parti.Cand lipia este gata incepem cu umplutura.Un strat de piept de pui ,un strat de varza murata si condimente dupa gust.Eu am adaugat ketchup si maioneza.Se infasoara bine ca sa nu curga ingredientele si se serveste.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma (à la Catalina)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Tamara , 15 octombrie 2016

    De ce o numeste shaorma? Preparatul tau nu are nici o legatura cu shaorma

  • Lucia

    Lucia (Chef de cuisine) , 05 iulie 2012

    Foarte gustos! Felicitari si merci de reteta

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui fiert
  • 300 gr varza murata
  • ketchup
  • maioneza
  • piadine(lipii pt shaorma)

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

107 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Tamara

De ce o numeste shaorma? Preparatul tau nu are nici o legatura cu shaorma

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)