Shaorma (à la Catalina)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Shaorma (à la Catalina)

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui fiert
  • 300 gr varza murata
  • ketchup
  • maioneza
  • piadine(lipii pt shaorma)

Mod de preparare

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine de zeama si o taiem la fel de marunt ca puiul(mai mult sau mai putin).Lipia, gata preparata ,se pune la incalzit intr-o tigaie fara ulei .Se incalzeste timp de 1 minut pe ambele parti.Cand lipia este gata incepem cu umplutura.Un strat de piept de pui ,un strat de varza murata si condimente dupa gust.Eu am adaugat ketchup si maioneza.Se infasoara bine ca sa nu curga ingredientele si se serveste.Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor