Se condimenteaza pieptul de pui si se lasa la frigider o ora.
Se piseaza cateii de usturoi, se freaca cu putina sare si ulei pana capata consistenta unei maioneze, se adauga iaurtul si castravetele dat pe razatoarea mica si scurs de zeama. Se da la frigider cel putin o ora.
Carnea se taie bucatele si se prajeste in cat mai putin ulei. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc. Varza se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, ulei si zeama de lamaie, iar castravetii se taie feliute subtiri. Langa se serveste sosul tzatziki care inlocuieste cu succes maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii