Se condimenteaza pieptul de pui si se lasa la frigider o ora.
Se piseaza cateii de usturoi, se freaca cu putina sare si ulei pana capata consistenta unei maioneze, se adauga iaurtul si castravetele dat pe razatoarea mica si scurs de zeama. Se da la frigider cel putin o ora.
Carnea se taie bucatele si se prajeste in cat mai putin ulei. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc. Varza se toaca marunt si se amesteca cu putina sare, ulei si zeama de lamaie, iar castravetii se taie feliute subtiri. Langa se serveste sosul tzatziki care inlocuieste cu succes maioneza.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii