autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Shaorma

Autor: borta alina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: borta alina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2007

Ingrediente
3pulpe pui, , 10 cartofi medii, , o varza mai mica, , o conserv de porumb ,, un galbenus, , 3 linuri smantana ,, boia de ardei dulce, sare ,piper, , paine libaneza.,

Dificultate: Medie Timp: 50 min

25 voturi

Mod de preparare

Pulpele se fierb, se da jos pielea si se scot oasele, iar carnea se taie cubulete mici si se rumenesc in putin ulei cu boia ,sare si un pic piper.Din galbenus se face maioneza si se adauca 3 linguri de samantana si conserva de porumb. Varza se da pe razatoare si se sareaza un pic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma

Shaorma

Haideti sa lasam putin dietele si sa ne rasfatam stomacul cu o sharoma delicioasa! Ca sa nu va simtiti

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Shaorma handmade

Shaorma handmade

Preparam pentru inceput lipiile, in masina de paine, punand in cuva ingredientele exact in ordinea

2 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Retete la gratar

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

25 voturi

Ingrediente

  • 3pulpe pui
  • 10 cartofi medii
  • o varza mai mica
  • o conserv de porumb ,
  • un galbenus
  • 3 linuri smantana ,
  • boia de ardei dulce
  • sare ,piper
  • paine libaneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Valdostana