autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Shaorma

Autor: borta alina (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: borta alina (Bucatar)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2007

Ingrediente
3pulpe pui, , 10 cartofi medii, , o varza mai mica, , o conserv de porumb ,, un galbenus, , 3 linuri smantana ,, boia de ardei dulce, sare ,piper, , paine libaneza.,

Dificultate: Medie Timp: 50 min

25 voturi

Mod de preparare

Pulpele se fierb, se da jos pielea si se scot oasele, iar carnea se taie cubulete mici si se rumenesc in putin ulei cu boia ,sare si un pic piper.Din galbenus se face maioneza si se adauca 3 linguri de samantana si conserva de porumb. Varza se da pe razatoare si se sareaza un pic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma (à la Catalina)

Shaorma (à la Catalina)

Pieptul de pui ,dupa ce l-am fiert ,il taiem marunt si il punem deoparte.Varza murata o scurgem bine

3 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma

Shaorma

Nimic nu este mai bun decat o shaorma facuta acasa si luata la pachetel! :) Pieptul de pui l-am

1 vot    0 comentarii
15 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

25 voturi

Ingrediente

  • 3pulpe pui
  • 10 cartofi medii
  • o varza mai mica
  • o conserv de porumb ,
  • un galbenus
  • 3 linuri smantana ,
  • boia de ardei dulce
  • sare ,piper
  • paine libaneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata