autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Shaorma

Autor: borta alina (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 05 septembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: borta alina (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 05 septembrie 2007

Ingrediente
3pulpe pui, , 10 cartofi medii, , o varza mai mica, , o conserv de porumb ,, un galbenus, , 3 linuri smantana ,, boia de ardei dulce, sare ,piper, , paine libaneza.,

Dificultate: Medie Timp: 50 min

25 voturi

Mod de preparare

Pulpele se fierb, se da jos pielea si se scot oasele, iar carnea se taie cubulete mici si se rumenesc in putin ulei cu boia ,sare si un pic piper.Din galbenus se face maioneza si se adauca 3 linguri de samantana si conserva de porumb. Varza se da pe razatoare si se sareaza un pic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Shaorma

Shaorma

Pregatim foile: Amestecam toate ingredientele sa ne iasa un aluat ca de clatite dar mai gros. Prajim

29 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma

Shaorma

Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

25 voturi

Ingrediente

  • 3pulpe pui
  • 10 cartofi medii
  • o varza mai mica
  • o conserv de porumb ,
  • un galbenus
  • 3 linuri smantana ,
  • boia de ardei dulce
  • sare ,piper
  • paine libaneza.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Aripioare de pui la punga