Se fierbe burta bine,se taie fisii,apa se arunca.Se toaca ceapa,sunca,ardeiul iute,maslinele(fara simburi),se adauga stafidele,migdalele si se calesc intr-o lingura de ulei.Se adauga apa,cam o ceasca si condimentele.Dupa ce s-au fiert,se adauga burta,cascavalul,se mai da un clocot si se opreste.Se poate adauga 1 lingura sos de soia.Ardeiul iute se pune dupa gust,nu este obligatoriu tot.
Iese o mincare rafinata si fina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii