Speli afinele,le lasi la scurs.
Asezi afinele in straturi alternativ cu zaharul in sticle.Lasi un spatiu pana la gura sticlei.Acoperi cu un tifon,lasi la soare. Timp de cateva zile,adaugi zahar pana se topeste tot zaharul si fructele se acopera cu sirop.Acoperi cu un capac si lasi la rece, sau separi sucul de fructe.Fructele le folosesti la prajituri, iar siropul pentru afinata sau cu apa minerala.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii