Afinele se spala si apoi se lasa la soare cateva ore. Apoi se paseaza iar siropul obtinut se amesteca cu zaharul si se pune la foc mic pana se topeste zaharul. Din momentul in care incepe sa clocoteasca se mai lasa 20min. Se adauga la final putina zeama de lamaie. Se pune cald in sticle si se raceste in paturi.se serveste cu apa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii