autor:

Fara foto

» » Sucuri si compoturi de fructe

Sirop de cafea

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
400 g cafea proaspat macinata, 1/2 l apa, 450 g zahar

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se dau in clocot apa cu cafea si se lasa sa fiarba circa 20 de min. Se strecoara printr-o pinza. Se dauga zaharul si se mai fierb la foc mic pina se ingroasa siropul, indepartind din cind in cind spuma. Se toarna in sticle.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de cafea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sucuri si compoturi de fructe
Suc natural de rodie si portocale

Suc natural de rodie si portocale

Dau pe blender 2 minute portocalele decojite si semintele de rodie,adaug mierea si apa. Este un

11 voturi    5 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe
Compot de caise cu samburi decojiti

Compot de caise cu samburi decojiti

Caisele se spala , se curata si li se scot samburii . Se sparg cativa samburi de caisa si se decojesc

1 vot    0 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 400 g cafea proaspat macinata
  • 1/2 l apa
  • 450 g zahar

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Sucuri si compoturi de fructe

Smoothie in culori Smoothie in culori

Se trec la blender separat, fructele, apoi se asaza pe culori in pahar, alaturi de gheata.

1 vot    0 comentarii
5 min
Bauturi
Nectar de caise Nectar de caise

Caisele spalate, curatate de samburi, se pun intr-un vas mare sa fiarba impreuna cu zahar dupa gust sau deloc daca sunt suficient de

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Compot de visine