Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Ingrediente

  • 3 kg de capsuni/capsune
  • 1,5 l de apa
  • 2 plicuri de sare de lamaie

Mod de preparare

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin zona de conflict( de cateva ori pe zi).

Se strecoara si se pune 1kg de zahar la litrul de zeama. Se amesteca bine pana se dizolva. Nu se fierbe! Sa fie clar!

Se pune in sticle si apoi la rece. Ce aroma de vis!

Am de acum 2 ani si e încă bun.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe

Sarmale cu hrisca si ghebe
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida
Gogosi cu ciocolata

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor