Apa si zaharul se pun la fiert, iar cand a inceput sa se lege siropul se adauga ghimbirul ras. Se lasa la fiert cam 15 minute. Cand se opreste focul, se adauga zeama de lamaie si esenta de vanilie.
Se lasa la racit si se pune apoi in sticle.
Se bea cu apa minerala, rece, care accentueaza gustul intepator al ghimbirului.
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii