Preparare :
- Spalaţi tulpinile de mentă.
- Rupeţi frunzele de mentă si le număraţi .
- Puneţi într-o cratiţă frunzele de mentă, apa de izvor şi zahărul .
-Lasaţi să dea în clocot, apoi să fiarbă la foc mic 10 min.
- Lasaţi să se răcească în cratiţă , strecuraţi frunzele şi puneţi în sticle(nu în plastic !)
- Păstraţi la frigider.
P.S. NU MAI FRECAŢI MENTA SI TRECEŢI LA TREABĂ!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii