- Mugurii impreuna cu apa se pun la fiert intr-un vas emailat si se fierb la foc mic timp de 1 ora.
- Vasul se acopera si se pune la rece timp de 48 ore.
- Sucul se strecoara prin tifon dublu, se masoara si se adauga zaharul.
- Se fierbe pana se obtine un sirop bine legat.
- Se toarna cald in sticle inchise la culoare, bine spalate si sterilizate sau bidoane de plastic.
- Se pastreaza la loc intunecos si rece.
- Este bine sa-l consume copii in timpul iernii (acest sirop in amestec cu apa plata este mult mai sanatos decat sucurile din comert).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii