se trec murele sau afinele printr-un jet de apa (puse in sita), apoi se lasa sa se zvante bine. Se amesteca cu sucul de lamaie si se oparesc cu apa in clocot. Se lasa sa se raceasca. Se adauga salicilatul. Totul se lasa sa stea 24 de ore intr-un vas acoperit. Se amesteca din cand in cand. Sucul se strecoara printr-un tifon intr-un vas mare. O jumatate de kilogram de suc se amesteca cu o jumatate de kg de zahar. Se lasa sa stea 6 ore, apoi se amesteca compozitia pana ce zaharul se topeste complet. Sucul care a mai ramas se amesteca dupa acelasi procedeu cu zaharul: o jumatate de litru de suc cu o jumatate de kg de zahar. Siropul se pune in sticle inchise cu dop de pluta sau legate la gura cu celofan.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii